naglar-uppsala-nagellack-manikyr-pedikyr

Nagelförlängning

En nagelförlängning är precis som det låter en behandling som ger längre naglar i Uppsala. På vår nagelsalong kan du välja mellan akryl eller gel när du förlänger naglarna. Beroende på vilket konstmaterial du väljer kan behandlingen utföras på olika sätt. Gel ska bland annat härda i en UV-lampa för att stelna medan akryl består av en kombination av en speciell vätska och ett pulver som härdar vid kontakt med syre.

För vem passar en nagelförlängning?

En nagelförlängning är perfekt för dig som upplever korta och sköra naglar som lätt skivar sig. Om du dessutom har en ovana att bita på naglarna är detta även en bra behandling för att få fina naglar som du inte vill bita på. Våra nagelteknologer använder akryl och gel av högsta kvalité när vi utför en nagelförlängning. Akryl och gel är två starka konstmaterial för naglar i Uppsala som ger ett långvarigt resultat som håller i upp till 3-5 veckor.

Alla naglar är olika vilket även innebär att våra konstmaterial reagerar och fungerar olika för olika personer. Om man jämför akryl och gel så är akryl ett starkare material att arbeta med när man gör en nagelförlängning. Detta behöver dock inte innebära att akryl är det bästa alternativtet för fina och långa naglar i Uppsala. För vissa personer fungerar inte akryl utan bara gel, samt tvärtom.

Akryl eller gel när man förlänger naglarna?

Våra nagelterapeuter kan rekommendera rätt konstmaterial för naglar utifrån din livsstil – om du exempelvis arbetar mycket med händerna. För att hitta rätt konstmaterial för dig är det bästa att testa dig fram. Testa en nagelförlängning med akryl och därefter en nagelförlängning med gel för att jämföra de två konstmaterialen med varandra. Det material du tycker håller bäst och känns bäst är det material du ska fortsätta med.

Vi rekommenderar att göra ett återbesök inom 3-5 veckor beroende på vad naglarna är i behov av. Då bokar du en påfyllning av nagelförlängning till ett lite billigare pris. Då har vi möjlighet att fylla ut utväxten samt ändra nageldesignen till något nytt.

Nagelförlängning med akryl

Akryl är ett konstmaterial för naglar som är otroligt starkt, formbart och hållbart. Detta är ett vanligt material att använda sig av när vi utför en nagelförlängning för fina naglar i Uppsala. Akryl är ett material som består av ett speciellt pulver och en speciell vätska som kombineras i rätt mängd och som får härdas vid kontakt med syre.

Våra nagelteknologer har lång erfarenhet av att arbeta med akryl vid en nagelförlängning. När man arbetar med akryl gäller det att vara snabb. Materialet härdar snabbt vilket innebär att vi kan fila och forma din konstnagel efter några enstaka minuter. Du väljer önskad form på naglarna, längd samt vilken färg på gellack eller nageldesign du vill ha.

 • Akryl är ett starkt material som passar dig som vill ha väldigt långa naglar i Uppsala.
 • Akryl behöver inte härdas i en UV-lampa.
 • Akryl har en stark doft som kan vara något besvärande för dig som är doftkänslig.

Nagelförlängning med gel

Vår nagelsalong utför även nagelförlängningar med gel. Detta material är flexibelt att arbeta med och är enkelt att forma efter den naturliga nageln. För att få långa naglar i Uppsala med gel krävs det att naglarna byggs på i flera lager för att bli tillräckligt tjockt för att hålla länge. Varje lager härdas i en UV-lampa i ungefär 2 minuter.

Gel som konstmaterial är inte lika starkt som akryl men är fortfarande väldigt tålig. När våra nagelteknologer utför en nagelförlängning med gel kommer vi först fästa mallar på dina naglar för att därefter applicera materialet i önskad längd.

 • Gel är i stort sett doftfritt vilket passar dig som är doftkänslig eller allergisk.
 • Gel är ett flexibelt konstmaterial för naglar som vi kan forma precis som du vill. Både i önskad längd och i önskad form.
 • Gel behöver härda i en UV-lampa med UV-A ljus för att stelna.

Välj form på dina naglar

Oavsett om du har korta naglar, sköra naglar eller vill prova på något nytt är en nagelförlängning något för dig. Möjligheterna är oändliga när vi gör dina naglar längre i Uppsala. Utöver valet av konstmaterial mellan akryl eller gele får du även välja form på naglar samt önskad nageldesign.

 • Välj nagelform utifrån din personliga smak och stil:
  • Nagelform rundad
  • Nagelform stiletto
  • Nagelform fyrkantig/oval även kallad nagelform ballerina
  • Nagelform almond
 • Välj nageldesign:
  • Fransk manikyr ombre i gele
  • Valfri färg i gellack eller valfri färg i OPI
  • Nageldekoration med exempelvis glitter eller stilfull nageldesign

Boka nagelförlängning online till ett bra pris

Besöker du vår nagelsalong blir du bemött av trevliga nagelteknologer som tar hand om dina naglar i Uppsala. Vi är stolta över att erbjuda ett bra pris på nagelförlängning. Du bokar enkelt tid online för att få fina naglar i Uppsala och för att få en nagelförlängning som håller i flera veckor.

Få långa naglar som håller i upp till 3-5 veckor. Vi applicerar akryl eller gele och önskad nageldesign för vackra naglar.