naglar-uppsala-handvård-manikyr

Gellack

För att få naglar i Uppsala som håller i upp till 2-3 veckor är det viktigt att använda produkter och material som är starka. När vi applicerar ett nagellack använder vi något som kallas för gellack. Detta är en kombination av gele och lack som får härda i en UV-lampa. Då gellack består av gele ska det inte misstas för en nagelförlängning utan är mer en nagelförstärkning av din naturliga nagel. När du besöker vår nagelsalong för att applicera gellack på dina naglar i Uppsala får du vackra naglar som håller länge.

Vad är gellack?

Gellack är en kombination av gele och nagellack. Syftet med gellacken är att ge bättre hållbarhet, ökad motståndskraft mot slitage och samtidigt ge en vacker glans. Det som skiljer gellack från exempelvis ett vanligt nagellack är framför allt lackets hållbarhet. Applicerar du ett gellack kan de hålla i upp till 2-3 veckor utan att lacken skivar sig, smular eller på annat sätt får ett försämrat utseende.

Värt att tänka på är att dina naglar i Uppsala påverkas av hur du använder dina händer i vardagen. Din vardag kan påverka hållbarheten på gellacket men om man jämför vanligt nagellack med gellack så är gellack det absolut bästa alternativet för lång hållbarhet.

Vi använder gellack vid nagelförlängning, manikyr och nagelförstärkning

Gellack är ett mångsidigt material som våra nagelteknologer använder vid olika behandlingar för dina naglar i Uppsala. I vårt sortiment har vi ett brett urval av gellack i olika färger så att du hittar något som tilltalar dig. Vi är duktiga på nageldesign och kan applicera enfärgad gellack, två olika färger på gellack, fransk manikyr ombre med gellack eller annan stilfull nageldesign som du vill ha.

Då gellack är ett kombinerat nagellack med gele går det utmärkt att applicera denna efter valfri behandling på vår nagelsalong.

  • Du kan applicera ett rött gellack efter en nagelförlängning i akryl
  • Applicera ett ljusrosa gellack efter en nagelförstärkning i gele.
  • Du kan även applicera två olika färger på gellack som en avslutande nageldesign efter en välförtjänt manikyr.

Hur tar man bort gellack?

Dina naglar i Uppsala mår bra av ett vårdande gellack. Då materialet har lång hållbarhet och sitter stadigt fäst mot nageln är det viktigt att det avlägsnas på rätt sätt. Försöker du ta bort gellacket med fel teknik kan det skada den naturliga nageln så att den blir skör och lättare skivar sig. Om du vill ta bort ditt gellack är du välkommen tillbaka till vår nagelsalong för professionell service. Våra nagelteknologer har lång erfarenhet av att både applicera ett jämnt och fint lager med gellack samt att ta bort gellack om du önskar.

Vi rekommenderar en påfyllning av gellack inom 2-3 veckor för ett fortsatt fint och hållbart resultat, men du har självklart möjlighet att ta bort detta innan dess. Då är du välkommen att boka tid online för borttagning av gellack för endast 100 kronor.

Boka tid hos vår nagelsalong för ett bra pris på manikyr med gellack

Med ett gellack är det enkelt och prisvärt att få fina naglar i Uppsala. Behandlingen är även tidseffektivt då vi applicerar nagellacket på dina egna naglar. Vi använder endast produkter av högsta kvalité och som endast får användas på nagelsalonger för professionellt bruk.

Våra nagelteknologer håller sig ständigt uppdaterade om det senaste inom nagelindustrin. På så sätt kan vi applicera vackra nageldesigner i gellack som uppfyller dina önskemål gällande design, stil och färgkombinationer.

Du är välkommen att kika närmare på våra priser innan du bokar tid online för vackra naglar i Uppsala. Vi har lediga tider under veckans alla dagar – Välkommen!

Välj gellack i önskad färg och nageldesign som håller i 2-3 veckor. Kan appliceras på akryl och gele vid en nagelförlängning.