Om oss

Tips & Cups är en modern nagelsalong centralt belägen i shoppinggallerian Gränbystaden i Uppsala. Vi är specialister på allt som rör nagelvård, nagelförlängning och naglar i Uppsala.

Vår nagelsalong väljer att se till helheten under ditt besök. Vi tror på skönhet i minimalistiska former och att du får vackra naglar i Uppsala som ger ett välvårdat intryck. Hos Tips & Cups kan du njuta av en god kopp kaffe medan du får inspiration på nageldesign i vår färgbok.

Snabb behandling och fint resultat..

kommer garanterat gå tillbaka hit!

Ronja J.

Erfarna nagelterapeuter

Våra nagelterapeuter är alla utbildade och har lång erfarenhet av naglar. Vi arbetar endast med material av högsta kvalité. Bland annat gele, akryl och gellack för naglar som håller sig vackra länge.

Vi erbjuder en 7 dagars nöjd-kund-garanti på alla behandlingar vi utför. Allt från nagelförlängning med akryl, manikyr och övrigt inom kategorin för naglar i Uppsala.

Du är varmt välkommen att besöka nagelsalongen Tips & Cups om du vill unna dig lyx i vardagen. Våra behandlingar inom nagelvård håller hög kvalité och utförs av professionella nagelterapeuter.

Kontakta oss om du vill få mer information om vår nagelsalong, våra behandlingar eller övrigt inom naglar i Uppsala.